Afspraakplaats vertrek interclub


Beste leden,

Zoals jullie misschien al gehoord hebben in de media is begin deze maand de spiksplinternieuwe ondergrondse parking aan het station van Mechelen open gegaan. Een grootse realisatie met 2000 parkeerplaatsen op 3 niveaus. Spijtig genoeg zijn sinds 3 september alle bovengrondse parkeerplaatsen die s avonds en in het weekend gratis waren, volledig afgesloten en afgeschaft zodat je nu verplicht bent om met je wagen de ondergrondse parking te gebruiken. Deze parking is echter 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 betalend. De tarieven voor niet-treinreizigers zijn bovendien extreem duur : 1,66 per uur of 16,60 per dag. Voor treinreizigers zijn er nog wel interessante tarieven, maar als vertrekpunt voor onze externe tornooien is deze parking geen optie meer. Gedaan dus met afspreken aan de 4 vierkleurige zuilen.

Daarom hebben wij als clubbestuur een nieuwe vaste plaats van afspraak gekozen voor al onze externe tornooien. Dus zowel voor de criteriumtornooien, als voor de Interclub als voor de Zilveren Toren.

Wij zullen in het vervolg afspreken aan de uitgang voor voetgangers van de Parking Zandpoortvest : je vindt hier 622 parkeerplaatsen op 3 niveaus en deze parking is volledig gratis op vrijdag na 18 uur en ook volledig gratis op zaterdag en zondag. Het adres is Zandpoortvest 15-29 te Mechelen.

Uitgang voetgangers : Ingang voertuigen naast de Jeugdherberg
nieuwe vaste plaats van afspraak

Ook is er 50 meter verder een grote openbare fietsenstalling op het gelijkvloers niveau van de Thomas More Hogeschool, naast de Frituur Zandpoortvest.


Deze parking kunnen we trouwens ook aanraden aan al onze leden voor de thuismatchen van de Interclub. Vanuit deze parking is het via de Kruidtuin amper 750m of 9 wandelen tot aan ons lokaal in het Atheneum Pitzemburg. Ons nieuwe lokaal ligt daar immers in een Autoluwe Zone wat betekent dat je daar na 11 uur s morgens niet meer met je wagen geraakt!

750m of 9' wandelen van de gratis Parking Zandpoortvest tot het Atheneum Pitzemburg