Lokaal Koninklijke Mechelse Schaakkring


LOKATIE : refter van het Busleyden Atheneum ‐ Campus Pitzemburg

Bruul 129, 2800 Mechelen


Ingang Bruul via de Vijfhoek

Begin van de Bruul via de Vijfhoek met groene lichten voor vrije doorgang en vanaf 11 uur tot 18 uur : rode lichten en €55 boete voor wie toch doorrijdt.

Bruul 129 : Ingang van het Atheneum Pitzemburg vanop de Bruul

Zicht op de speelplaats van het Atheneum Pitzemburg met achteraan het gebouw met refter


Op vrijdagavond en zondagmorgen voor 11u, toegang tot de speelplaats.

Uit richting Antwerpen of Brussel ( Autosnelweg E 19 )

Afrit Mechelen ‐ Zuid ( afrit Nr.10 ) : aan het rond punt neem je richting Mechelen (over de viaduct). Je volgt de Tangent en gaat door de tunnel. Aan de eerste lichten ga je linksaf. Aan de volgende lichten ga je rechtdoor naar de Hanswijkstraat. Op de vijfhoek ga je rechtsaf naar de Bruul, hier staan de lichten die je toegang (groen) of geen toegang (rood) verlenen. Je rijdt tot net over de brug waar je direct rechts gaat naar de ingang van het Atheneum Pitzemburg en je verder op de speelplaats kan.


Uit richting Leuven (via de Leuvensesteenweg):

Komende van Leuven rijd je naar Mechelen via de Leuvensesteenweg en ga je aan de lichten rechtdoor naar de Hanswijkstraat. Op de vijfhoek ga je rechtsaf naar de Bruul, hier staan de lichten die je toegang (groen) of geen toegang (rood) verlenen. Je rijdt tot net over de brug waar je direct rechts gaat naar de ingang van het Atheneum Pitzemburg en je verder op de speelplaats kan.


Op zondagnamiddag (Interclub).

Voor de interclub op zondagnamiddag kan je best parkeren op de grote Randparking aan de Zandpoortvest. Op zon‐ en feestdagen is deze parking altijd gratis. Vermijd straatparkeren of de ondergrondse parking Bruul op de Hendrik Speecqvest. Deze parkings zijn altijd betalend, ook op zondag en vrij duur. De school Pitzemburg grenst aan het stadspark Botaniek (kruidtuin) en als je door dat park loopt, kom je zo aan de Zandpoortvest. Het is 750m of 9' wandelen van de gratis Parking Zandpoortvest tot het Atheneum Pitzemburg. Ook met de trein is ons lokaal goed bereikbaar. Op 500m ben je van station Mechelen (opgelet, stap af in het hoofdstation, niet in Mechelen-Nekkerspoel) in ons lokaal.